ARBO

ARBO en verzuimbegeleiding in vertrouwde handen

Vanaf de eerste verzuimdag zet PZL samen met u de juiste stappen om de verzuimkosten te beperken. Daarvoor zetten we onze unieke ‘Verzuimbegeleiding aan tafel’ in. 

  • Een ziekmelding registreert u eenvoudig in onze portal. Hierin kunt u eventueel een toelichting geven op de situatie.
  • In onderling overleg stemmen we af welke re-integratie stappen genomen dienen te worden. Dit doen wij, indien daar aanleiding voor is, al vanaf de eerste dag van de ziekmelding. PZL bewaakt de stappen conform de Wet en draag zorgt voor de verslaglegging en het reintegratiedossier.
  • Keuze uit een pakket op basis van verrichtingen, of een all-in tarief.

PZL onderhoudt de contacten en correspondentie met onder andere het UWV, bedrijfsartsen, re-integratiebureaus, de betreffende medewerker en uiteraard met de leidinggevende of ondernemer.

Wij werken met BIG geregistreerde bedrijfsartsen. Het
verplichte basiscontract arbo-dienstverlening is inbegrepen.

 

Voordelen van Arbodienstverlening
bij PZL

Direct Schakelen

We gaan aan de slag met verzuimbegeleiding vanaf dag één. Indien nodig wordt direct advies gevraag aan de bedrijfsarts, of volgt een spreekuur bij de bedrijfsarts.

Eén Portal

U werk met dezelfde portal, waarin u ook bijvoorbeeld de loonstroken ophaalt, de verlofadministratie doet en het personeelsdossier raadpleegt. Per medewerker kunt u de verzuimhistorie terugvinden en bijvoorbeeld het reintegratiedossier.

Zelf al een arbodienst?

Bij sommige verzuimverzekeraars geldt de verplichting dat u zich aansluit bij een geselcteerde arbodienst. In deze gevallen verzorgt PZL het casemanagement, inclusief de reintegratiegesprekken, verslaglegging, bijhouden van het reintegratiedossier, contacten met de arbodienst, inzetten spoor 1, of 2, wia aanvraag etc.

Burn-out, preventie en herstel na ziekte

PZL werkt samen met Living-Fit. Living Fit beschikt over een team met deskundigen op het gebied van onder andere Revalidatie, Fysiotherapie, Voedingsadvies, Acupunctuur, Medische Fitness, Psychologie, Holistische Therapie etc.

Meer weten over Arbodienstverlening?

We helpen je graag verder bij het het voeren van een een adequaat en pragmatisch verzuimbeleid

Schuiven naar boven